Po stopách vlka

recenze

Po stopách vlka (2024) 5 z 5 / Anet_jan_book
Po stopách vlka

Tohle bylo naprosto skvělý. 

Kniha mě upoutala hlavně obálkou jak na 1. tak 2.díl (plánováno 6.dílu).

Hlavní hrdina Maxmilián Black - vlkodlak, který to nemá ve smečce jednoduché. Je podřízený Alfou, který ho nemá vůbec v lásce a snaží se ho zbavit, jelikož v něm vidí velkou konkurenci a budoucího Alfu. Co se týká jeho rodičů, ti měli obavy z Alfy a tak si nechají všechno líbit ať se s jejich dětmi stane cokoliv. 

Nebyl ale na vše sám a pomohli mu 3 kamarádi: Damian - démon, Kevin - upír a Lucius - ďábel a syn Lucifera.

Za mě skvělá kombinace sympaťáků, kteří to umí rozparádit. Je s nimi sranda a jsou velkou oporou. Moc jsem si to s nimi užívala.

Pak je tu Jelena Collins - dívka která utíká do města nejen před minulostí ale především před jedním mužem, který se jí snaží zmocnit. A v tomto momentu se setkává s Maxem.

Je to příběh, plný nenávisti, lásky, kamarádství, zoufalství a nárokování a taky důvěry a vzájemné pomoci a naděje. Mě se to moc líbilo, protože miluju tyhle nadpřirozené bytosti. Byl to krásný když krátký příběh, ve kterém se seznámí dvě osobnosti, které si prožili a prožívají své ale neskutečně je to k sobě táhne. Je tu spousta otazníků, při kterých si budete klást otázky ale v průběhu celého dění se je dozvíte a vše začíná do sebe zapadat. 

Takový příběh jsem nečekala a byla jsem hodně mile překvapená, ikdyž mi začátek přišel trochu ostřejší. Nicméně jsem si to zamilovala a strašně se těším na další díl, který se jmenuje Po stopách Démona.

Pokud máte rádi nadpřirozené bytosti ať jsou to upíří, vlkodlaci, démoni, atd….určitě si to přečtěte. Stojí to za to, vtáhne Vás to, ani nebudete vědět ani jak.


Po stopách vlka Po stopách vlka Cami Wolf

Lena utíká před strachem, temnou minulostí a mužem, který ji děsí. Chce se nadechnout a začít žít podle svých snů. Ale to, co chceme, a to, co od života dostaneme, jsou dvě rozdílné věci Stejně tak Max nevěří, že si zaslouží lásk... více


Komentáře (0)

Přidat komentář