Romantické čtení

recenze

Drahá Avo (2023) 5 z 5 / bradovav
Drahá Avo

Když jsem jako jedna z Ambasadorek této knihy viděla jedno 5* hodnocení knihy za druhým upřímně jsem si říkala, co ty holky blázní. Teď už to chápu!

Kniha vypráví příběh z pohledu dvou studentů střední školy. Ona je chudá, matka ji opustila a spolu s malým bráškou, který se sotva narodil je nechala u jeptišek - vyrůstala bez rodiny, rodičovské lásky. On pochází z bohaté rodiny, která má ovšem své tragické tajemství.

On jí od prvního dne miluje, ona to netuší a začne si s jeho nejlepším kamarádem. Vše změní v den, kdy ji někdo zfetuje, znásilní a nechá osamocenou v lese.

Ava je silná holka, která se rozhodla poprat se svým životním osudem a vybojovat si lepší život. Knox je oblíbený fotbalista, který je naprosto oddaný své rodině a udělal pro ni absolutně všechno.

Z počátku k sobě mladý pár hledá cestu, z počátečního popichování, hrané nenávisti se vyklube vášnivá láska. Erotické scény jsou za mě skvěle napsané - žádné zdrobnělininy a chození kolem horké kaše.

Po tom, co k sobě najdou cestu, jste jako čtenáři spokojeni - náhle přijde zvrat. Okolí klade jejich štěstí klacky pod nohy - zajímá vás, zda dokáží tyto překážky překonat? Pak jděte číst! Kniha vyšla dnes a já ji řadím mezi svá nejoblíbenější romatická díla.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Už je to deset měsíců, kdy jsi tu byla naposledy, ale já na tebe nemohu zapomenout. Chybělo mi vidět, jak jdeš po chodbě. Chybělo mi slyšet, jak fandíš při fotbale. Chyběla mi vůně tvých vlasů. V prestižní, břečťanem porostl... více


Komentáře (0)

Přidat komentář