Úsvit Onyxu

recenze

Úsvit Onyxu (2024) 4 z 5 / emma22
Úsvit Onyxu

Arwen se svou rodinou žije v Jantarovém království s matkou, sestrou a bratrem, který narukoval do války. Arwen má zvláštní schopnosti, umí uzdravovat druhé. Jednoho dne ale s rodinou musí utéct, jenže se útěk zvrtne a Arwen je nucena ochránit svou rodinu tím, že se nechá zajmout. Musí uzdravovat vojáky v Onyxovém království. Jediný, kdo by ji mohl pomoct je její spoluvězeň. Dá se mu ale věřit?
.
Nová romantasy série nabízí zajímavou romantickou velmi hot linku. Příběh měl za mě Kráska a zvíře vibe. Líbilo se mi nadávání Arwen - Do šutru, u těchto vět jsem se vždycky musela usmát. Z postav se mi nejvíc líbil Kane, něžný romantik zahalený temnotou, to potřebujete! Bohužel se nemůžu ubránit tomu, jak neinteligentně a povrchně na mě působila postava Arwen, které všichni koukají výhradně jen na prsa. Konec se pěkně zamotá a vy prostě budete potřebovat pokračování. Za mě to není nejlepší romantasy, které jsem četla, ale určitě je na vyšší příčce žebříčku. Líbil se mi názvy království podle drahokamů. Autorka rozjela zajímavé prostředí a je otázka, jak se dál postavy budou vyvíjet, doufám tedy ve větší vývoj charakteru Arwen, copak s ní autorka zamýšlí. Co také oceňuji, jak lehce a rychle se mi kniha četla a samozřejmě krásná obálka.
.
Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji @nakladatelstvi_fragment @albatrosmedia


Úsvit Onyxu Úsvit Onyxu Kate Golden

Napospas králi temnoty. Začátek nebezpečně žhavé romantasy série. Arwen Valondaleová nikdy nečekala, že se obětuje, aby zachránila milovanou rodinu. Nyní je zajatkyní v nejnebezpečnějším království široko daleko a pomocí svých ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář