Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 4 z 5 / emma22
Všemi smysly

Všemi smysly je součástí nové romantické série od Rebeccyy Yarros, autorky Čtvrtého křídla. Ember se zhroutí svět z minuty na minutu, když jim u dveří zazvoní Americká armáda, aby rodině oznámila nejhorší zprávy, že jejich otec zemřel. Celá rodina to těžce nese, máma se uzavře do svého světa a na Ember zůstane břímě, postarat se o rodinu a zůstat při smyslech. Do tohoto těžkého období ji vstoupí Josh Walker, sexy hokejista a její dřívější tajná láska ze střední. S ním rozhodně nejde zůstat pro smyslech. Josh jí pomůže zapomenout na bolest. Má se Ember nechat unést pocity, které k němu chová i přes jeho tajemství?
.
Já bych tento román popsala jako vysokoškolskou romantickou slaďárnou, kterou si potřebujete přečíst. Autorka zkombinovala velmi těžká témata, traumatu, smrti, lásky a strachu, takže je to takový emoční koktejl, který vás donutí ukápnout i nějakou tu slzu, hlavně na konci. Mě se líbil svižný děj, u kterého se tedy opravdu nenudíte. Hot scény vás nenechají chladnými a Joshe prostě nejde nemilovat, je to takový středoškolský bad guy, lamač dívčích srdcí, který už není takový jako na střední a stal se z něho velmi starostlivý, láskyplný, zamilovaný, sexy potetovaný chlap , uf to je přirovnání. Asi není vyloženě nic, co bych knize vytkla, možná to na mě byl, někdy až moc emoční trysk, nahoru dolů. A jak jsem psala, děj má rychlý spád, takže mě jen místy zarazilo, jak rychle Ember umí zapomenout na truchlení a smutek, ale každý se s takovými situacemi vyrovnává jinak. U některých pasážích jsem se usmívala, jak byly typicky americké. Každopádně se těším na druhý díl, má vyjít někdy na podzim tuším. Nakonec ještě musím pochválit vizuál knihy, obálka a ořízka je nádherná!
.
Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji @nakladatelstvi_fragment @albatrosmedia


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář