Provence - Škola provensálské kuchyně recenze

Provence - Škola provensálské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179370/bmid_provence-skola-provensalske-kuchyne-30W-179370.jpg 5 12 12

Tajemství surovin a receptů jižní Francie. Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Provence cookery school


více info...

U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.

Autoři knihy

Gui Gedda
francouzská
Marie-Pierre Moine
francouzská