Z hotelu Ritz do kuchyne Vlasty Buriana recenze
Jaromír Trejbal
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218089/z-hotelu-ritz-do-kuchyne-vlasty-bur-tLS-218089.png
5
6
6
Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2009 | Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana |
1991 | Co jedl Vlasta Burian? |
1947 | Nová kuchyně |