Z hotelu Ritz do kuchyne Vlasty Buriana tempo & emoce
Jaromír Trejbal
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218089/z-hotelu-ritz-do-kuchyne-vlasty-bur-tLS-218089.png
5
6
6
Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2009 | Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana |
1991 | Co jedl Vlasta Burian? |
1947 | Nová kuchyně |