Zpracování ovoce v malých provozovnách recenze
Vladimír Kott
Nehodnoceno
Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Lektoroval ing. Jaroslav Šťastný, SZTŠ Mělník. Návrh obálky (s použitím barevných snímků Hany Šolínové) Ondřej Švarc. 216 stran, 20 tabulek, 41 obrázků. První vydání.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
1991 | Méně známé ovoce |
1988 | Ovocné a zeleninové nápoje |
1981 | Zpracování ovoce v malých provozovnách |
1958 | Péče o sklizené ovoce |
1988 | Pěstitelské zpracování ovoce |