Zpracování ovoce v malých provozovnách recenze

Nehodnoceno
Zpracování ovoce v malých provozovnách
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277320/mid_zpracovani-ovoce-v-malych-provozovn-Z0Y-277320.png 0 0 0

Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Lektoroval ing. Jaroslav Šťastný, SZTŠ Mělník. Návrh obálky (s použitím barevných snímků Hany Šolínové) Ondřej Švarc. 216 stran, 20 tabulek, 41 obrázků. První vydání.... celý text

U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.

Štítky knihy

ovoce

Autorovy další knížky

Vladimír Kott
česká, 1910
1991  85%Méně známé ovoce
1988  83%Ovocné a zeleninové nápoje
1981  0%Zpracování ovoce v malých provozovnách
1958  0%Péče o sklizené ovoce
1988  0%Pěstitelské zpracování ovoce