Vaření

veřejný seznam

0x v oblíbených, 9 knih, ondrej7218

e

Jeruzalém 2016, Yotam Ottolenghi

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě... více


Fitness jídelníček na míru 2017, Rowena Visagie

Tato publikace přináší specifické informace o výživě potřebné ve vytrvalostních a silových disciplínách a pomůže vám zvolit si nejvhodnější jídla podle sportu, který... více



Ottolenghi - Kuchařka 2017, Yotam Ottolenghi

„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné ka... více


Mini mánie - Sladké a slané košíčky, kanapky, koláčky, jednohubky a další 2017, Ilse König

Malé sladké a slané chuťovky jsou neodolatelné, dokonalé jídlo na každou společenskou událost nebo jednoduše k tomu, abyste se sami mohli rozmazlovat. Nejen že skvěl... více


Domácí polévkárna - Lahodné polévky pro všechny smysly 2017, Amber Locke

Vraťte polévce čestné místo, které jí právem náleží! Pomůže vám v tom nejnovější skvělá kuchařka od Amber Locke (na Instagramu známé jako @rawveganblonde). Proměňte ... více


Nabroušený šéfkuchař - Líbivé bludy a krutá pravda o zdravém stravování 2018, Anthony Warner

Anthony Warner, bloger známý jako Angry Chef, rozplétá ve své knize spolu s týmem psychologů, výživových vědců a dietetiků tajemství, proč se většina z nás, rozumnýc... více


Jak vaří šéfkuchaři 2020, Stuart Farrimond

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľ... více


Zeleninové zázraky z jednoho plechu 2019, Liz Franklin

101 snadných a výživných jídel přímo z trouby, vhodných i pro vegetariány a vegany. Co vám kuchařka radí? Napěchovat plech zeleninou, luštěninami, zrním, bylinkam... více


Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně 2018, Yotam Ottolenghi

Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, pouta... více

Další zajímavé seznamy: