Čarodějnictví v kuchyni tempo & emoce
Scott Cunningham
Učí jak vybírat, obřadně připravovat a následně jíst ty správné potraviny, které pomohou dosáhnout kýžené změny. Autor knihu rozdělil na pět částí. V první popisuje základní věci týkající se magie v kuchyni. Vysvětluje, jak zapojit magii do vaření a popisuje použité potraviny, které nejsou nijak neobvyklé a nachazejí se snad v každé kuchyni. V druhé části představuje magické ingredience. Jsou to stručné a výstižné popisy spirituálních vlastností a možností magického využití konkrétních potravin. U každé potraviny uvádí, ke které se vztahuje planetě, k jakému živlu, jaký má energetický potenciál a k čemu slouží (láska, peníze, hubnutí, sex...). V další kapitole seznamuje se stravováním podle zásad kulinářské magie. Nabízí patnáct různých stravovacích režimů - jídelníčků. V posledních kapitolách jsou pak autorovy oblíbené recepty a různé dodatky.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2005 , Mladá frontaOriginální název:
Cunningham´s Encyclopedia of Wicca in the Kitchen, 1993
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
magie potraviny kuchařské recepty
Autorovy další knížky
2011 | Kniha stínů |
2002 | Keltská přírodní magie: Wicca |
1994 | Magické rostliny |
2005 | Čarodějnictví v kuchyni |
2007 | Magická Wicca: Magie, rituály, rady |