Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína tempo & emoce
Karel Půhoný
Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez použití chemických konzervačních přísad zužitkovat přebytky vypěstovaného ovoce a zeleniny a připravit z nich kompoty, marmelády, džemy, kečupy, mošty nebo vína, které budete předkládat nejen jako pochoutku, ale doplní Váš jídelníček o mnoho látek důležitých pro uchování zdraví.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1976 | Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
1995 | Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína |
1991 | Jablka a hrušky - pochoutka a lék |
1986 | Džemy a marmelády |