Hospodaříme s potravinami tempo & emoce
Anna Straková
nehodnoceno
Příručka seznamuje s hlavními vlastnostmi potravin a se zásadami, jak je uskladňovat, jak s nimi zacházet, aby váhové a nutriční ztráty byly co nejmenší, jak a čím upravit chuť pokrmů a jak vhodně využít zbytků.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin potraviny
Autorovy další knížky
1980 | Brambory a zelenina |
1979 | 100 a 1 ovocných pochoutek |
1970 | Co si uvaříme na velikonoce |
1960 | Zeleninové saláty |
1977 | Kuchyň posvícenská i všední |