Houby známé a exotické: Pěstování a kuchyňská úprava tempo & emoce
Jarmila Teplíková
Nehodnoceno
Po úspěšném vydání knihy Hlíva ústřičná se autorka ve své další knize věnuje pěstování dalších druhů hub a přípravě pokrmů z nich. Kniha je doplněna i atláskem hub. V knize najdeme nejenom houby známé, ale i exotické, např. Jidášovo ucho - "Čínská černá houba".
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Houby - česká encyklopedie |
2006 | Olivová kuchařka |
2005 | Zázvor v kuchyni |
2004 | Houby známé a exotické: Pěstování a kuchyňská úprava |
2006 | Chřest v kuchyni |