Káva a kávové speciality tempo & emoce
neznámý - neuveden
Nehodnoceno
-Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy. -Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici. -Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy. -Teplé i studené nápoje z kávy, kombinace kávy s mlékem, čokoládou, medem, alkoholem, bylinami a kořením. Reprezentační výběr vyzkoušených předpisů z celého světa. -Recepty na drobné pečivo, cukroví a jiné cukrářské lahůdky vhodné pro kávové dýchánky. ... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |