Moje cesta k Michelinu tempo & emoce
Pavel Pospíšil
To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.