Stolničení tempo & emoce
Gustav Salač
Obsáhlá příručka pro studijní obor - provoz hotelů, restaurací a obor kuchař, číšník. Podává podrobné informace o historii pohostinství, provozovny, obsluhující pracovníci, společenská výchova, estetika, bezpečnost, druhy nábytku, jídelní a nápojoové lístky, způsoby, zásady, pravidla při obsluze, slavnostní hostiny, specifika v kavárně, barech, divadlech a mnoho dalších informací.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1981 | Stolničení |
1983 | Stolničení |
1990 | Jednotné zásady obsluhy pro pracovníky provozoven veřejného stravování spotřebních družstev |