Vaření III tempo & emoce
Maryna Klimentová
Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina houby brambory rady, tipy, nápady pro začátečníky luštěniny
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |
1967 | Vaříme vtipně |