Velká česká kuchařka 1 tempo & emoce
Vilém Vrabec
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku a knihu věnovanou českému kapru. Kniha obsahuje množství návodných a doprovodných ilustrací. Téměř 2000 receptů tohoto dílu doplní druhý a třetí svazek věnované studené kuchyni, moučníkům a cukroví i teplým a studeným nápojům, takže vznikne nejrozsáhlejší kuchařská kniha, jaká kdy u nás vyšla.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
česká kuchyněAutorovy další knížky
1976 | Velká kuchařka |
1991 | Moderní studená kuchyně |
1986 | Jihočeská houbařská kuchařka |
1947 | Moučníky a cukroví |
1960 | Studená kuchyně |