Vše o asijské kuchyni tempo & emoce
neznámý - neuveden
Asijská kuchyně se právem často označuje za matku všech kuchyní. Kouzlo této gastronomie spočívá v její jednoduchosti, čerstvých přísadách, krátké tepelné úpravě a aromatických kořeních. Tato kniha přináší pestrou paletu receptů téměř ze všech koutů Asie. Úvodní část poskytuje celou řadu užitečných informací o zelenině, koření, bylinkách a různých druzích rýže a také o kuchyňských pomůckách a způsobech vaření a krájení.Tištěno na křídovém papíře, doplněno barevnými fotografiemi, formát A5.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Svojtka & CoOriginální název:
Die grosse Asia Kochschule, 2006
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |