Vůně koření tempo & emoce
Zdeněk Žáček
Po stručné historii koření následuje popis 64 druhů koření, jehož se dnes v kuchyni používá. U každého druhu je zpráva o prvním výskytu, místu původu a rozšíření, botanické zařazení, způsob pěstování, sklízení a vhodnost použití.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1981 | Vůně koření |
1962 | Zajímavě o kávě, čaji a kakau |
1981 | Nad šálkem plným vůně |
1981 | Plody dalekých krajů |
1978 | Záruční lhůty potravinářských výrobků a péče o jakost zboží |