Výživa v kostce tempo & emoce
Stanislav Hrubý
Publikace Výživa v kostce je součástí edice "Gastronomie" a svým charakterem navazuje na předcházející díly. Je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti.Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav. Jistě stojí za uváženou zamyslet se nad tím, zda naše populace je dostatečně informována o všech zásadách správné výživy. Vzhledem k tomu, že zásady správné výživy nejsou příliš dodržovány, je tato publikace vhodná nejen pro studenty, ale i pro širokou veřejnost."Výživu v kostce" zpracoval náš přední odborník v tomto oboru a to je zárukou její vysoké úrovně.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1997 | Dieta při onemocnění salmonelózou: Recepty, rady lékaře |
1997 | Výživa v kostce |
2000 | Omyly a fámy v dietním stravování |
1996 | Mikrobiologická problematika ve výživě |
1994 | Nutriční toxikologie |