Meera Sodha životopis
indická
Životopis
Meera Sodha je autorkou kuchařských knih, píše pravidelné sloupky pro Associated Press a The Guardian, publikovala články v Food52 a byla profilována v The New York Times.
Její první kniha Made In India, byla jmenována knihou roku Times a Financial Times a umístila se na druhém místě v soutěži Food52 The Piglet Cookbook. Její druhá Fresh India, získala v roce 2017 cenu Observer Food Monthly's Best New Cookbook Award. Její třetí knihou je East, která vyjde v USA v říjnu. Žije v Londýně.
(zdroj životopisu: https://www.amazon.com/stores/...)
Ocenění
Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.
Meera Sodha - knihy
2022 | Uvařeno v Indii |
Žánry autora
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Štítky z knih
ovoce zelenina indická kuchyně kuchařské recepty jednoduché recepty, rychlá jídla zeleninové recepty obědy (recepty)
Sodha je 0x v oblíbených.
Osobní web autora