Jana Vlková | Databáze knih

Populární knihy

Nové komentáře u knih Jana Vlková

Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Skoro až neuvěřitelné, co všechno se nechá sníst a čím nasytit nejen tělo, ale i potěšit oči. Kuchařka, která je zároveň takovou encyklopedií bylin a keřů, se kterými se běžně setkáváme na našich zahradách i na loukách, s popisem jednotlivých rostlin, seřazených postupně dle ročního období, ve kterém sbíráme buď lístky nebo květy a návrhy na jejich využití v kuchyni. Jednotlivé recepty jsou doplněné krásnými obrázky. Za mě spousta nádherné inspirace.... celý text
Ewwaka


Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Skvělá kuchařka, u mích květin mi ale chybí chuť chemie s toxických železničních pražců které jako spolumajitelka má na svém pozemku a tak distribuuje tyto toxické chemikálie dále po proudu pstruhového potoka. Asi pro jedinečnou vůni a chuť.... celý text
DINO39


Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Moc se mi líbila...
mirka0586



Notes Květinové kuchařky Notes Květinové kuchařky

Notes květinové kuchařky je v podstatě kalendář začínající 12. březnem a končící 14. zářím, který každý den informuje o rostoucích květinkách a nabízí i prostor pro vlastní poznámky. Je doplněn krásnými ilustracemi a fotkami a nechybí v něm mnoho tipů pro sběr jedlého kvítí a býlí. Nádherně zpracováno, velikost akorát na to, abyste ho vzali s sebou na květinovou výpravu. Netradičním a krásným způsobem inspiruje k objevování přírody kolem nás.... celý text
Kattulli


Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení Květinová kuchařka - Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Květinová kuchařka je velmi inspirativní a krásná. Je plná nádherných fotek, psána přátelským a vtipným jazykem, plná jedlých květin a tipů a receptů, jak je využít v kuchyni. Nemůžu se dočkat až porostou první květiny a já si připravím třeba lososa marinovaného ve smrkových výhoncích nebo nakládaná poupata pampelišek! Krásné obohacení jídelníčku. Nádherná kniha.... celý text
Kattulli