Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty vydání
Petr Stupka

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)... celý text
Vydání dle jazyka (1)

Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty
2019,
Brána
Autorovy další knížky
2004 | ![]() |
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2007 | ![]() |
2019 | ![]() |