Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty přehled
Petr Stupka
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
Vánoce Velikonoce svátky zabijačka masopust česká kuchyně
Autorovy další knížky
2004 | Kuchařské čarování Petra Stupky |
2015 | Rybářství a rybolov |
2015 | Kuchařské čarování III. |
2007 | Kuchařské čarování II - z babičina stříbrníku |
2019 | Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty |