Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty diskuze
Petr Stupka
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
Vánoce Velikonoce svátky zabijačka masopust česká kuchyně
Autorovy další knížky
2004 | Kuchařské čarování Petra Stupky |
2015 | Rybářství a rybolov |
2015 | Kuchařské čarování III. |
2007 | Kuchařské čarování II - z babičina stříbrníku |
2019 | Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty |