Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně vydání
Eric Treuillé , Ursula Ferrigno
Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Exkluzivní fotografie vzbuzující chutě představují výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní začátečníka v mistra pekaře.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Bread - baking by hand or bread-machine, 2008
více info...
Vydání (1)
Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně
2010, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-1499-2