Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy vydání
Stanislava Jarolímková
„Zrní“ není určeno jen pro podivíny a drůbež, jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie, i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů. Naučíte se připravovat kuskus, bulgur, cizrnu, jáhly, pohanku, dozvíte se, jak používat piniové oříšky či lněné semínko, a mnoho dalších užitečných informací... celý text
Vydání (2)
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy
2007,
ISBN: 978-80-7246-355-8Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
2002, EB - Eva Babická
ISBN: 80-903-234-0-5Štítky knihy
ořechy luštěniny obilí, obilniny, obiloviny