Jídlo jako jed, jídlo jako lék vydání
kolektiv autorů
Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou - Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 1998 , Reader's Digest Výběr (ČR)Originální název:
Foods That Harm, Foods That Heal, 1996
více info...
Vydání (3)
Jídlo jako jed, jídlo jako lék
2016, Tarsago (ČR)
ISBN: 978-80-7406-317-6Jídlo jako jed, jídlo jako lék
1998, Reader's Digest Výběr (ČR)
ISBN: 80-902069-7-2