Jídlo jako jed, jídlo jako lék hodnocení
kolektiv autorů
Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou - Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 1998 , Reader's Digest Výběr (ČR)Originální název:
Foods That Harm, Foods That Heal, 1996
více info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
7 x |
3 |
|
16 x |
2 |
|
2 x |
1 |
|
1 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Jídlo jako jed, jídlo jako lék: 72 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 33
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).