Jídlo jako jed, jídlo jako lék recenze

Jídlo jako jed, jídlo jako lék
https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66291/bmid_jidlo-jako-jed-jidlo-jako-lek.jpg 4 33 33

Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou - Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Foods That Harm, Foods That Heal, 1996


více info...

U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.