Jídlo jako jed, jídlo jako lék recenze
kolektiv autorů
Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou - Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 1998 , Reader's Digest Výběr (ČR)Originální název:
Foods That Harm, Foods That Heal, 1996
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
ovoce zelenina zdraví stravování, výživa jídlo zdravá výživa