Krajové speciality: Slezská kuchyně vydání

Krajové speciality: Slezská kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169940/krajova-specialita-slezska-kuchyne-169940.jpg 4 3 3

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku. ... celý text

Vydání (1)


Krajové speciality: Slezská kuchyně
Krajové speciality: Slezská kuchyně

papírová kniha 2013, Ikar (ČR)

ISBN: 978-80-249-2172-3