Krajové speciality: Slezská kuchyně hodnocení

Krajové speciality: Slezská kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169940/krajova-specialita-slezska-kuchyne-169940.jpg 4 3 3

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku. ... celý text

5
1 x
4
1 x
3
0 x
2
1 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Krajové speciality: Slezská kuchyně: 73 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).