Krajové speciality: Slezská kuchyně bazar
Jaroslav Vašák
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku. ... celý text
Bazar (1)
Zatím zde není žádný poptávkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
70 Kč
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky
Štítky knihy
kuchařky Slezsko národní jídla krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |