Škola kuchařských technik vydání
Eric Treuillé , Jeni Wright
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
Le Cordon Cook´s Bible
více info...
Vydání (1)
Škola kuchařských technik
2014, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-2594-3