Teplá kuchyně vydání
Vilém Vrabec
Vilém Vrabec: Teplá kuchyně. Obsah: Polévky. Předkrmy a mezichody. Předkrmy ze zeleniny. Jídla na přesnídávku. Ryby. Korýši, měkkýši a žáby. Omáčky. Masa. Drůbež. Zvěřina. Pečení na roštu a rožni. Příkrmy. Kompoty. Moučníky. Sestava jídelních lístků. Lístek nápojů. Abecední seznam. Odborné statě Výživa a dieta napsal V. Krejsa.... celý text
Vydání dle jazyka (3)

1961,
SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství

Teplá kuchyně
1950,
Práce

1946,
Autorovy další knížky
1976 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |
1947 | ![]() |
1960 | ![]() |