Zelenina v kuchyni vydání
Ljubov Viktorovna Šabykina
Publikace seznamuje s možnostmi využití hlavních druhů zeleniny v našem jídelníčku a zdůrazňuje význam zeleniny pro zdraví člověka. Text českými předpisy doplnila Maria Horníková. 160 stran + 8 stran bar. přílohy, 1 tabulka, 10 obrázků.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1979 , SZN - Státní zemědělské nakladatelstvíOriginální název:
Ovošči k stolu
více info...
Vydání dle jazyka (2)
![Zelenina v kuchyni Zelenina v kuchyni](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287316/zelenina-v-kuchyni-uxJ-287316.jpg?v=1465991254)
1988,
SZN - Státní zemědělské nakladatelství
![Zelenina v kuchyni Zelenina v kuchyni](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264910/zelenina-v-kuchyni-264910.jpg?v=1442523228)
Zelenina v kuchyni
1979,
SZN - Státní zemědělské nakladatelství