Zelenina v kuchyni podobné
Ljubov Viktorovna Šabykina
Publikace seznamuje s možnostmi využití hlavních druhů zeleniny v našem jídelníčku a zdůrazňuje význam zeleniny pro zdraví člověka. Text českými předpisy doplnila Maria Horníková. 160 stran + 8 stran bar. přílohy, 1 tabulka, 10 obrázků.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1979 , SZN - Státní zemědělské nakladatelstvíOriginální název:
Ovošči k stolu
více info...
Podobné knihy (5)
Zelenina v kuchyni Elke FuhrmannVyužití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých. více
Zelenina v české kuchyni Libuše Vlachová
Kniha nabízí inspiraci při zavádění nových kuchyňských úprav a nových druhů zeleniny do tradičního českého jídelníčku. více
Zeleninové pokrmy kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Zelenina v zahradě, v obchodě, v kuchyni Maryna Klimentová
Abecední přehled různých druhů zeleniny s pestrým výběrem receptů kuchyňské přípravy. Kniha propaguje zeleninu jako důležitou složku výživy lidu a proto klade důraz na správnou přípravu, která co nejméně poškozuje biolog... více
Slovenská jídla ze zeleniny Mária Hajková
Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke k... více