Zelenina v kuchyni přehled
Ljubov Viktorovna Šabykina
Nehodnoceno
Publikace seznamuje s možnostmi využití hlavních druhů zeleniny v našem jídelníčku a zdůrazňuje význam zeleniny pro zdraví člověka. Text českými předpisy doplnila Maria Horníková. 160 stran + 8 stran bar. přílohy, 1 tabulka, 10 obrázků.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1979 , SZN - Státní zemědělské nakladatelstvíOriginální název:
Ovošči k stolu
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelenina v kuchyni. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zelenina v kuchyni v seznamech
v Knihotéce | 6x |
v Chci si koupit | 1x |