Diskuze (3)

Přidat příspěvek

Snoopi
09.07.2024

Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk. „Já bych si přál, aby se stal opět moderní selský rozum. Máme se dobře, proto blbneme na kvadrát, honíme volné radikály a překyselení žaludku,“ uvažuje dále v rozhovoru pro pořad "Blízká setkání". Co původně vystudoval? Je focení pořád jeho láskou? Zmizí s novými technologiemi éra jídelních lístků? Pozná podle jídelního lístku kvalitu restaurace? Kolik má kuchařek? Je aktivním kouzelníkem?

hroneczek
07.08.2018

Vaňka milujeme!
Je pravda, že většina receptů je na delší vaření, jedná se o české hutné (kaloričtější) ale za to výborné a poctivé klasiky. Vše chutná jak od maminky :-)


HDosoudilová
29.04.2015

Vaňkovy kuchařky patří mezi mé nejoblíbenější, jelikož jsou přehledné a praktické.