Končí sa to nami diskuze

Končí sa to nami
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540037/bmid_konci-sa-to-nami.jpg 4 3163 3163

Lily to nikdy nemala ľahké, napriek všetkému tvrdo pracovala na tom, aby si vybudovala život, po akom túži. Presťahovala sa z malého mesta v Maine, kde vyrastala a študovala, do Bostonu a tu si otvorila vlastné kvetinárstvo. Keď medzi ňou a šarmantným neurochirurgom Rylom Kincaidom preskočí iskra, zrazu sa zdá všetko až príliš dobré na to, aby to bola pravda. Ryle je sebavedomý, svojhlavý, možno aj trochu arogantný. Zároveň je citlivý, múdry a má slabosť pre Lily. Jeho averzia k záväzkom ju však dosť znepokojuje. Ako sa Lily krôčik po krôčiku zbližuje s Rylom, vynárajú sa jej spomienky na prvú lásku Atlasa Corrigana aj na trpkú minulosť. Atlas bol jej strážnym anjelom, jej oporou. Keď sa nečakane vráti do jej života, ohrozí všetko, čo si s Rylom namáhavo vybudovali. Colleen Hooverová v tomto odvážnom a hlboko osobnom románe prináša srdcervúci príbeh o láske, ktorá stojí nad všetkým.... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 16.07.2024
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

It Ends With Us , 2016


více info...

Diskuze o knize (8)

Přidat komentář

stojinek
03.04.2023 3 z 5

Čteno v AJ, což bylo jedno plus této knihy.
První část mě vůbec nezaujala, připadalo mi to jako románek z červené knihovny...naštěstí se poté děj rozjel do jiných a často předvídatelnych koleji.Tema bylo velmi dobře uchopeno a závěr možná pro někoho překvapivě odvážný.

Komaeda
04.03.2023 odpad!

Blbost. Ne. Ne. Ne.


Nessie71
03.03.2023 5 z 5

Miluju! Miluju! Miluju!

happy19
19.11.2019 5 z 5

Prosím,pro některé,dotyčné!
Třeba Aneleh a spol...
Naučte se psát komentáře,kde by hned v první větě nebylo vyzrazeno o čem je hlavní obsah knihy!
Jste jak stádo,udělá jedna a už se to veze...
Colleen nikdy do anotace nepopisuje o čem přesně v knize půjde!Kazíte to těm,co se teprve chystají knihu číst!
Pochvala těm,kteří vědí,že pokud něco z knihy prozradí,napíší na začátek slovíčko SPOILER..Moc děkuji:-*

Petra.M
20.10.2019 5 z 5

Příběh začíná jako téměř každá romantická knížka. Máte pocit, že vás ničím novým nepřekvapí. Nové město, nový kluk, který touží po hlavní hrdince, ale ne po vztahu s ní, jenže ona by chtěla něco víc. Nic moc. Jenže najednou začne příběh scházet z vyznačené stezky. Věřte, že od toho momentu už knihu neodložíte, nýbrž ji dočtete až do samotného konce. Pohltí vás napětím, emocemi, smutkem, šokuje vás i rozčílí. Nejúžasnější ale je, že přináší všem čtenářům jednu důležitou informaci - musíte plavat dál.
Příběh Lily Bloomové může být obrovskou pomocí všem lidem na zemi, kteří si myslí, že jsou sami a sami zažívají domácí násilí. Lily jim může být inspirací a nadějí, že pokud se člověk nevzdá a je odvážný, tak může najít čistou, pravou a zdravou lásku. Ta její byl Atlas, kterého jsem si zamilovala stejně, jako si ho určitě zamiluje i plno z vás. Jenže milovala i Ryla a on ji ještě víc. A najednou zjistíte, že ačkoliv by měla být Lilyina volba jasná a jednoduchá, tak není.

Lavender756
26.09.2019 1 z 5

Přeslazene, presexovane,no pre vsechno....a jeste tak klisoidni....jasne. Hrdinka zažívá v dětství v rodině domácí násilí a první lásku, která samozřejmě nedopadne...A co se nestane, v dospělosti se zamiluje do supermuze, který zase tak super není..a hádejte v cem...v násilí....to by nas nenapadlo....a jako bonus návrat staré lásky, která samozřejmě vždy vítězí.... Bože, kdyby tam nebylo to násilí,tak to snad ani nemůže normální dospělá žena vyplodit...A jelikož má kniha velmi vysoké hodnocení, omlouvám se tímto všem příznivcům..... První polovina úplně o ničem...a v další se má odehrát celý zbytek příběhu.... nedotčeno! Hovadina!

Terr_y
27.03.2018 5 z 5

Ano měla by :) Akorát co se mi moc nelíbí a doufám že to ještě změní, je název knihy pro českou verzi. "Je s námi ámen" jako vážně?!!

Nela2
14.01.2018 5 z 5

Nevíte, prosím, jestli bude knížka vydaná i v češtině?