Končí sa to nami přehled

Končí sa to nami
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540037/bmid_konci-sa-to-nami.jpg 4 3605 3605

Lily to nikdy nemala ľahké, napriek všetkému tvrdo pracovala na tom, aby si vybudovala život, po akom túži. Presťahovala sa z malého mesta v Maine, kde vyrastala a študovala, do Bostonu a tu si otvorila vlastné kvetinárstvo. Keď medzi ňou a šarmantným neurochirurgom Rylom Kincaidom preskočí iskra, zrazu sa zdá všetko až príliš dobré na to, aby to bola pravda. Ryle je sebavedomý, svojhlavý, možno aj trochu arogantný. Zároveň je citlivý, múdry a má slabosť pre Lily. Jeho averzia k záväzkom ju však dosť znepokojuje. Ako sa Lily krôčik po krôčiku zbližuje s Rylom, vynárajú sa jej spomienky na prvú lásku Atlasa Corrigana aj na trpkú minulosť. Atlas bol jej strážnym anjelom, jej oporou. Keď sa nečakane vráti do jej života, ohrozí všetko, čo si s Rylom namáhavo vybudovali. Colleen Hooverová v tomto odvážnom a hlboko osobnom románe prináša srdcervúci príbeh o láske, ktorá stojí nad všetkým.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

It Ends With Us, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Končí sa to nami. Přihlašte se a napište ho.

AnDyB
07.12.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě rozhodně 5*. Coleen mám moc ráda a knihu jsem si chtěla přečíst rozhodně dřív než vidět film. P.S: bylo dost náročné se v této době vyhnout spoilerům ale celkem jsem to zvládla. :D

SPOILER: Moc se mi líbí, jak Coleen ukazuje stránku násilí, zrovna z tohohle podání. Ono je totiž velmi jednoduché si představit, že pokud je nějaký násilník doma prostě nesnesitelný, hnusný, náladový a alkoholik, že je to jednoduché odejít. Ale Colleen tady ukazuje, že ne vždy je to tak jednostranné a jednoduché. Ne všechny je jasně černé nebo bíle a o to je to těžší, pak udělat nějaké takovéhle rozhodnutí. Jako v případě Lily s Rylem. Ryle byl rozhodně okouzlující a rozhodně milující a o to těžší, je pak od takového člověka odejít.

Celkově rozhodně doporučuji !

jitka3162
04.12.2024 4 z 5

Kromě hodně pozitivních komentářů k této knize jsem i slyšela, že to romantizuje násilí atd. Takže jsem ke knize přistupovala bez očekávání a že si názor vytvořím sama. Nemyslím si, že by to bylo zromantizované násilí ve smyslu toho, že by po přečtení ve čtenáři mělo zůstat pocit: toto je v pořádku a občas láska bolí. To určitě ne, spíš něco ve smyslu - děje se to, někomu se to děje dlouhodobě a tady máte možnost nakouknout do mysli těm, co se to děje.. Kniha se mi líbila, určitě si přečtu další díl.

marcela9850
03.12.2024 5 z 5

Moje již několikátá kniha od této autorky a opět skvěle napsaný příběh. Je tam vše- láska, přátelství, sex i napětí… Doporučuji a těším se Námi to začíná.

Žebříček nejprodávanějších knih (38. týden)

25.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)

18.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)

12.09.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Možná, že láska vždycky neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí, tak jako někteří lidé v našem životě. Lily

Mám pocit, že všichni předstírají nebo jinýho, než jsou, i když uvnitř jsme všichni stejně pokřivení. Jenom to někdo umí fingovat líp než jiny

Ocenění knihy (1)

2016 - Goodreads Choice Awards (Best Romance)

Kniha Končí sa to nami v seznamech

v Přečtených4 818x
v Knihotéce1 021x