Remoska v moderní i babiččině kuchyni diskuze
Alena Doležalová

Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
remoska (recepty)Autorovy další knížky
2012 | ![]() |
2011 | ![]() |
2010 | ![]() |
2006 | ![]() |
2012 | ![]() |