Remoska v moderní i babiččině kuchyni
Alena Doležalová
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.... celý text
Přidat komentář
Tuto knihu jsem dostala,jako dárek ,abych měla inspiraci,jak využívat remosku naplno-obzvlášť v dnešní době zdražování energií je remoska dobrý pomocník,kdy ušetří spotřebu elektriky oproti klasické troubě.I když mám remosku již hodně let/první jsem dostala,jako svatební dar od tchýně/,tak jsem ji nevyužívala naplno.A teď co v knize najdeme:je opravdu plná receptů na úpravu masa,ryb,uzenin,těstovin,brambor,ale i na sladká jídla,moučník a dokonce recepty na chléb-vše je doplněno fotografiemi-já jsem s touto knihou naprosto spokjená.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | Domácí krabičková dieta |
2011 | Moučníky podle vyzkoušených receptů |
2010 | Hrníčková kuchařka - nejlepší recepty našich čtenářů |
2006 | Hrníčkové moučníky |
2012 | Domácí krabičková dieta 2 |
Je to má 4. knížka o pečení (vaření) v remosce a oceňuji, že má i pevnou vazbu, tak určitě vydrží dlouho pěkná i při častém používání. Tady je psáno, že je brožovaná, tak nevím, jestli je pevná i brožovaná. Sice mám svá stálá jídla, která v remosce dělám, ale i tak jsem za knížku s recepty ráda a určitě jí budu využívat. Je fajn, že jsou tady i informace pro začátečníky, kdy je udáváno pro jakou velikost remosky je recept určený.