Fantasy pro muže
To nepochybně, obzvlášť s mým úředně změřeným IQ na úrovni přesahující hodnotu 150, čili hodnotu, které dosahuje pouze několik nejlepších procent populace (mí přátelé ze statistického odboru vědí, že...) :-)
Tak jste si tu opět hezky poplakala, převedla svou neznalost, tak tedy teď už můžete zkusit své štěstí jinde a už prosím dále nezaplevelujte toto vlákno. Nikdo z místních milovníků fantasy literatury o to opravdu nestojí.
Závěrem už snad dodám jen poslední vzkaz:
Vaší ostudou není, že fantasy žánru nerozumíte. Vaší ostudou je, že si nenecháte poradit od těch, kteří o tom na rozdíl od vás něco vědí.
Přeji hezký den, jdu si konečně dočíst skvělou Drenajskou ságu. To na rozdíl od diskuze s vámi bude přínosná činnost a ne házení perel sviním. :-)
Text příspěvku byl upraven 17.06.16 v 18:58
EvaTurner - tak vidím, že IQ testy jsou na nic, protože jestli to, co tady předvádíte, má být znakem vysoké inteligence, potěš pánbůh. Tady už nelze než se pozeptat, jakou máte dojivost. Jistě to máte statisticky podchycené.
Paní Milado, to vypadá jako taková krásná tečka za tím naším příběhem. Já mám Iq - mezi 115-130- dělala jsem si testy jen na komplu. Ale to bylo předtím, než jsem přestala chodit do školy a zůstala doma. Ale myslím, že se to dá stejně natrénovat, a ve finále, jde o to, kdo má talent na doplnování obrázků, a i ty číselné řady nemají 1000 možností. stačí trénovat, pokud nejsi debil. Dojivost mám bohužel 0.
To lidi: Kdo chce k adminovi na kobereček, já ne... Proto ho neurážím a neurážím ani ostatní, tak se kroťte, lidi...
ps- paní Evo, vy mi čím dál víc připomínáte komiksáka ze simpsonovejch. ten měl taky 150 iq i kg.
hrome, moderátoři kde jste? vykliďte tuhle voliéru než se ptáčata uklovají!
To Woodward: Chcete být tím, kdo to nahlásí, woodwarde... Net zatím nehoří ale uvažuju o tom...
nechte to bejt woodwarde, jako muži- intelektualovi- by se vám tyto dámské zápasy v bahně měli líbit, a jestli ne tak jste divnej.
binysek: Pohádkám možná rozumíte, ale fantasy nerozumíte ani v nejmenším. Doporučuji vám tedy doplnit si základy vzdělání v tomto oboru, pak možná také dojdete k všeobecně přijímanému faktu, že tyto dva rozdílné žánry, ač mají v některých případech drobné průniky, se od sebe ve svém základu liší asi jako Cipísek od Khal Droga.
Už ale vážně dost, fantasy Drenaj čeká. Hezký zbytek dne.
Azizi: Ano, na Konec světa se také chystám :)
Eva Turner: Ať si každý čte co chce, každý máme jiný vkus a nemá cenu ho vnucovat někomu, kdo nemá zájem...
Tanec s draky už jsem četla, pěkné počteníčko :D (Vydržel mi asi 3 dny...)
Text příspěvku byl upraven 18.06.16 v 01:53
Mohli byste se o tom, prosím, dohadovat v soukromé poště? Nikdo na ty vaše hádky není zvědavý. Já sem chodím pro to, abych získával typy na dobré knihy a debatoval o nich, což tady ještě před pár týdny šlo naprosto skvěle. Teď tady pomalu nečtu nic jiného než přihlouplé hádky. Podle mě se inteligence místních lidí dá zjistit snadno - ti chytří se do téhle stupidní hádky prostě nezapojují. Proto žádám každého, kdo se za inteligentního považuje, aby s těmi hádkami přestal. Děkuji.
A taky se mi moc líbili Malí bohové. A Soudné sestry, ale čaroprávnost se mi nelíbila. Možná je to tím, že jsem ty dvě první četla, když mi bylo 15. Ale myslím, že malí bohové by se mi líbili i dnes. OM byl super, i když už si to moc nepamatuju.
To je teda des cist tady tuhle diskuzi...a to jsem doufala, ze se tu dozvim neco zajimaveho...
Souhlasit muzu snad jen s tim, ze ve Fantasy zanru lze najit mnoho opravdu velmi kvalitnich knih. Neni pravdou, ze by tech skvelych fantasy knih bylo jen nekolik, je jich mnoho a mnoho, jen je treba trochu hledat a nenechat se strhnout modnimi vlnami
Fantasy je famozni zanr
Akdyž napíšu, že se mi líbí nebo nelíbí nějáké fantasy, tak reaguje ( paradoxně) jenom Binýsek, a ostatní, ti co tu křičí, že se tu doporučuje fantasy, se nechytají, čím to je?
Jo už toho nechme, nemá to smysl. Je to jako jako porovnávání, kdo má větší a hezčí... knihovničku.
MarkétaLore: Pokud budeš chtít s fantasy poradit, tak se klidně můžeš ptát, pokusím se občas přispět svou skromnou radou :-) Ale nějaké tipy jsem ti už tuším dávala. To, že se ti nějaká kniha nelíbí, je přirozené a nevidím na tom nic zvláštního. Já taky nejsem nadšená zdaleka ze všech fantasy knih, které jsem kdy četla :-)
MarketaLore: Od Prachetta jsem stále četla jen Barvu kouzel a Lehké fantastično, takže se necítím kompetentní posuzovat jeho tvorbu, která je vážně úctyhodně rozsáhlá. Zatím jsem s ním spokojena, nemůžu říct, že bych byla nadšena, ale jsem odhodlána pokračovat :D
Prachett také zrovna nepatří mezi mé favority. Ale hodně lidí ho doslova žere.
Pratchett je můj nejoblíbenější autor, protože jen málokterou knížku můžete číst znovu a znovu a objevovat nové věci, které vám předtím v textu unikly. A Zeměplocha Terryho Pratchetta je tak plná inteligentního humoru, že se divím, že se to tam všechno vešlo. Ale stejně, přestože mám Zeměplochu velmi rád, tak nejlepší jeho knihou byla Dobrá znamení, kterou napsal s Neilem Gaimanem. Parodie na blížící se apokalypsu prostě nic nedokáže překonat :-)
Ano, je to taková über parodie... a nic proti tomu :-) Ale já raději spíše vážná témata :-)
Hadati, čaropravnost byla velká nuda, krásné je , že to má opravdu každý jinak.
Naslouchač, Percy Jackson..., Hraničářův učeň..., Poselství jednorožců, Tulák ve stínech..., Sedmý smysl..., Vlčice a dívka...
Vložit příspěvek