Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub
1. v edici,
Antonín Nestával,
1958
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny 2. v edici, Vilém Vrabec, 1958
Moučníky pro každou příležitost 3. v edici, Božena Šmoková, 1958
Z rybí kuchyně 4. v edici, Jiří Hlávka, 1958
Připravujeme vejce 5. v edici, Maryna Klimentová, 1964
Více sýrů na náš stůl 6. v edici, Marie Urbanová, 1959
Vaříme za maminku 7. v edici, Joza Břízová, 1959
Zvěřina do naší kuchyně 8. v edici, Antonín Nestával, 1959
Zeleninové saláty 9. v edici, Anna Straková, 1960
Drůbež 10. v edici, Jiří Hlávka, 1960
Vaříme na výletě a v chatě 11. v edici, Eva Kašparová, 1960
Brambory a bramborová jídla 12. v edici, Marie Havelková, 1964
Výběr z bulharské kuchyně 13. v edici, Girgana Ivanova Petrova, 1961
Zdravé snídaně a přesnídávky 14. v edici, Hana Sedláčková - Pačová, 1965
Muži vaří 15. v edici, František Opatovický, 1961
Houby v kuchyni 16. v edici, Miroslav Smotlacha, 1962
Úprava zmrazených potravin 17. v edici, Juliana A. Fialová, 1962
Vtipná pohoštění 18. v edici, Jiřina Jarešová, 1962
Z předpisů venkovské kuchyně 19. v edici, Irma Zedníková, 1963
Vaříme z polotovarů a konzerv 20. v edici, Joza Břízová, 1963
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny 2. v edici, Vilém Vrabec, 1958
Moučníky pro každou příležitost 3. v edici, Božena Šmoková, 1958
Z rybí kuchyně 4. v edici, Jiří Hlávka, 1958
Připravujeme vejce 5. v edici, Maryna Klimentová, 1964
Více sýrů na náš stůl 6. v edici, Marie Urbanová, 1959
Vaříme za maminku 7. v edici, Joza Břízová, 1959
Zvěřina do naší kuchyně 8. v edici, Antonín Nestával, 1959
Zeleninové saláty 9. v edici, Anna Straková, 1960
Drůbež 10. v edici, Jiří Hlávka, 1960
Vaříme na výletě a v chatě 11. v edici, Eva Kašparová, 1960
Brambory a bramborová jídla 12. v edici, Marie Havelková, 1964
Výběr z bulharské kuchyně 13. v edici, Girgana Ivanova Petrova, 1961
Zdravé snídaně a přesnídávky 14. v edici, Hana Sedláčková - Pačová, 1965
Muži vaří 15. v edici, František Opatovický, 1961
Houby v kuchyni 16. v edici, Miroslav Smotlacha, 1962
Úprava zmrazených potravin 17. v edici, Juliana A. Fialová, 1962
Vtipná pohoštění 18. v edici, Jiřina Jarešová, 1962
Z předpisů venkovské kuchyně 19. v edici, Irma Zedníková, 1963
Vaříme z polotovarů a konzerv 20. v edici, Joza Břízová, 1963