Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu hodnocení
Radek Wagner
Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek.
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu: 20 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.