Česká kuchařka hodnocení
Juliana A. Fialová
Výběr osvědčených receptů ze studené, teplé i moučníkové české kuchyně je určen pro běžný i slavnostní jídelníček domácností. Autorka, známá odbornice v kuchařském umění, uvádí jednotlivé kapitoly zkušenými radami z praxe. Snadnou orientaci umožňují dva rejstříky.
5 |
|
14 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Česká kuchařka: 93 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 18
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1969 | Česká kuchařka |
1980 | Mezinárodní kuchařka |
1969 | Rychlé pokrmy |
1962 | Vaříme po práci rychle a dobře |
1980 | Kuchyně labužníka |