Československá kuchyně hodnocení
Ladislav Koreček , Antonín Nestával , František Syrový
Dáváme touto knihou do rukou zájemců dílo, které by mělo alespoň částečně uspokojit ty, kteří mají o vaření hlubší zájem a chtějí moderní přípravou jídel uspokojovat své blízké i nejnáročnější znalce dobrého jídla.
5 |
|
0 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Československá kuchyně: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.