Československá kuchyně
Ladislav Koreček , Antonín Nestával , František Syrový
Dáváme touto knihou do rukou zájemců dílo, které by mělo alespoň částečně uspokojit ty, kteří mají o vaření hlubší zájem a chtějí moderní přípravou jídel uspokojovat své blízké i nejnáročnější znalce dobrého jídla.
Přidat komentář
24.03.2022
Za mně nic moc kuchařka. A to staré kuchařky sbírám, ale tady ta je jedna z nejslabších. Nezaujala mně.
15.04.2021
Knížka je víc než 50 let stará a je to na ní vidět - především fotografie jídel vůbec nelákají. Recepty jsou často náročné na nějakou surovinu (drahou, nebo méně dostupnou). Recepty se mi zdají spíše z hotelů vyšší cenové skupiny.
9
Autoři se snažili napodobit Viléma Vrabce, ale nějak se jim to nepovedlo, jinak kuchařky od Viléma Vrabce před 60 lety patřily k nejlepším, dnes už se ale vaří trochu jinak..